Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Naviger op
Log på
Fødevarestyrelsen Vælg sundere Nøglehullet
Skip Navigation LinksForside » Nyheder » Creativ Company i Holstebro vinder flot 3. plads
27-11-2012 15:57

Sociale medier

Tip en ven

Print siden

L�s h�jt

Mindre tekst

Større tekst

Creativ Company i Holstebro vinder flot 3. plads

Kantinepersonalet i Creativ Company var ikke sene til at gribe kameraet og tage et godt billede af deres hverdag med "Nøglehullet på spisesteder". Billedet indbragte en flot 3. plads i fotokonkurrencen i forbindelse med efterårets Nøglehulskampagne.

​Det var kreativiteten i køkkenet, der gjorde, at Creativ Company tirsdag  d. 6 november fik besøg af  Sekretariatet for Nøglehullet på spisesteder.  For kantinen har vundet 3. pladsen i en fotokonkurrence, hvor personalet har fotograferet deres hverdag med ’Nøglehullet på spisesteder'. "Det betyder meget for os, at vi har vundet 3. pladsen. Vi var det første spisested i Midt- og Vestjylland, der blev nøglehulscertificeret. Nu får vi bevis på, at det har været alle anstrengelserne værd. Faktisk har det været rigtigt sjovt og dejligt med nye udfordringer," siger kantineleder Lotte Bull.  Som en del af præmien bliver der lavet en lille film omkring kantinens arbejde med Nøglehullet.


Kantineleder og kok Lotte Bull får overrakt et stort diplom af projektmedarbejder i Sekretariatet for
Nøglehullet på spisesteder , Fie Nehammer. Imellem dem står køkkenassistent Gitte Berg og kokken Jan Møhl.

 
Det stolte køkkenpersonale fra Creativ Company-kantinen.


Kantinens vinderfoto, som køkkenpersonalet sendte ind sammen med en tekst, hvor de blandt andet skriver, at da rammerne i Nøglehulsmærket er vide, så det har været nemt at finde opskrifter, der lever op til Nøglehullet, og som dermed garanterer en sund sammensætning.