Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Naviger op
Log på
Fødevarestyrelsen Vælg sundere Nøglehullet
Skip Navigation LinksForside » Nyheder » Flot 1. plads til Kantinen Bording v B/Lunch
13-11-2012 10:33

Sociale medier

Tip en ven

Print siden

L�s h�jt

Mindre tekst

Større tekst

Flot 1. plads til Kantinen Bording v B/Lunch

Der var fuld fart på, farverige grøntsager og store smil på læberne, hos vinderne af 1. præmien i fotokonkurrencen, B/Lunch og Kantinen Bording.

​Køkkenpersonalet i cateringfirmaet B/Lunch ved Kantinen bording har god grund til et stort smil på læben, da de netop har vundet 1. pladsen i en fotokonkurrence, hvor de har fotograferet deres hverdag med 'Nøglehullet på spisesteder’. Vinderbilledet viser, hvordan køkkenpersonalet har rygende travlt midt i madlavningen og alle grøntsagerne, men derfor er der stadig plads til smil – for det er sjovt at arbejde med sundere mad. ”Den her 1. plads betyder meget for os. Vi har ligesom fået en bonus for alt det arbejde, vi har lagt i nøglehulscertificeringen. Det har været sjovt og udfordrende, men fordi vi er et lille køkken og skal klare alting selv, så har vi virkelig også knoklet. Derfor er det dejligt med anerkendelsen,” siger Bente Lytje, der er ejer af B/Lunch og leder af Kantinen Bording. Præmien er desuden at B/Lunch og Kantinen Bording portrætteres i en film der omhandler køkkenets arbejde med Nøglehullet.


Foto 1: Kantineleder og ejer af B/Lunch, Bente Lytje, får overrakt et stort diplom af projektleder i "Nøglehullet på spisesteder", Mette Toftegaard Rasmussen.

 
Foto 2: Det stolte køkkenpersonale i B/Lunch ved Kantinen Bording.

 
Foto 3: B/Lunch ved Kantinen Bordings vinderfoto, som de sendte ind sammen med en tekst, hvor de blandt andet skriver, at Nøglehullet er omdrejningspunktet i deres hverdag, og at de altid løber stærkt og har det sjovt i køkkenet.