Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Naviger op
Log på
Fødevarestyrelsen Vælg sundere Nøglehullet
Skip Navigation LinksForside » Nyheder » Glostrup Rådhus kantine modtager deres 2. præmie
20-11-2012 14:48

Sociale medier

Tip en ven

Print siden

L�s h�jt

Mindre tekst

Større tekst

Glostrup Rådhuskantine modtager deres diplom for 2. præmien i fotokonkurrencen

Glostrup Rådhus kantine modtager deres 2. præmie

Glostrup Rådhus kantine modtag mandag deres diplom for den flotte 2. præmie i fotokonkurrencen 'hverdag med Nøglehullet på spisesteder'.

​Mandag den 29. oktober fik Glostrup Rådhus kantine besøg af Sekretariatet for Nøglehullet på spisesteder, der overrakte personalet 2. præmien i fotokonkurrencen, hvor personalet har fotograferet deres ’hverdag med Nøglehullet på spisesteder’. "Det betyder meget for os at vinde den her 2. plads. Hele huset ved det, og vi er da heller ikke sene til at fortælle det, for vi er rigtig stolte. Det er et bevis på, at vores kantine for alvor er nøglehulsmærket," siger Kirsten Henriksen, der er leder i Rådhus Kantinen. Der laves desuden en lille film omkring kantinens arbejde med Nøglehullet. I næste uge overrækkes 1. og 3. præmien til hhv. Kantinen Bording og Creative Company.


Køkkenleder Kirsten Henriksen får overrakt et stort diplom af projektleder på Nøglehullet på spisesteder, Mette Toftegaard Rasmussen


Det stolte køkkenpersonale i Glostrup Rådhus kantine sammen med to repræsentanter fra Sekretariatet for Nøglehullet på spisesteder.


2. præmiefotoet fra Glostrup kantine, som de sendte ind med teksten: "Før i tiden sagde vi 'velbekomme', når vi serverede, nu siger vi 'God fornøjelse' med et smil på læben og et glimt i øjet.