Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Naviger op
Log på
Fødevarestyrelsen Vælg sundere Nøglehullet
Skip Navigation LinksForside » Nyheder » Nøglehullet på menuen i Sorø
12-04-2012 10:17

Sociale medier

Tip en ven

Print siden

L�s h�jt

Mindre tekst

Større tekst

Nøglehullet på menuen i Sorø

Stort tillykke til Café og Ristorante Valencia i Sorø, som blev Nøglehulscertificeret d. 10/4.
Café og Ristorante Valencia er en klassisk Italiensk restaurant, som dagligt bespiser ca. 100 gæster. Restaurantens menukort byder på pasta, pizza, salater, antipasto, kød- og fiskeretter. Restauranten tilbyder på nuværende tidspunkt tre Nøglehulsmærkede retter, en pizza og to pastaretter.

For at sikre en god implementering og forståelse af Nøglehulsmærket blandt restaurantens personale, har restauranten haft et samarbejde med en ekstern konsulent, som dels har stået for at føre personalet gennem uddannelsen, og dels har fungeret som sparringspartner i forhold til at produktudvikle de sundere Nøglehulsmærkede retter.

Valencias ejer og daglige leder Joseph Ibrahim fortæller, at han og den øvrige personalegruppe har oplevet processen mod Nøglehulscertificeringen, som meget givende og lærerig. ”Vores opmærksomhed på brugen af særligt fedt og salt er blevet skærpet og det betyder, at vi også tænker mere over, hvor meget vi bruger i de retter, som ikke er Nøglehulsmærkede." Så alt i alt, er vores almindelige retter også blevet sundere”. Joseph fortæller også, at målet på sigt er, at kunne tilbyde Nøglehulsmærkede retter inden for alle kategorier på menukortet.