Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Naviger op
Log på
Fødevarestyrelsen Vælg sundere Nøglehullet
Skip Navigation LinksForside » Nyheder » Ny guide til sundere mad i foråret 2017
28-10-2016 11:59

Sociale medier

Tip en ven

Print siden

L�s h�jt

Mindre tekst

Større tekst

Ny guide til sundere mad i foråret 2017

Nøglehullet på Spisesteder ophører, men Fødevarestyrelsen vil stadigvæk have fokus på en sundere bespisning i landets kantiner, institutioner, erhvervsskoler m.fl. Derfor har vi lyttet til både kundernes og branchens gode forslag til, hvordan en ny guide kan udvikles, så det fremadrettet bliver endnu nemmere at servere velsmagende og sundere mad. Vi arbejder derfor pt i samarbejde med DTU om at udvikle en nem og gratis guide til sundere mad, som vi glæder os til at præsentere for Jer i foråret 2017.
 
Med den nye guide får I mulighed for at arbejde med en række nemme principper for jeres madtilbud, som vil hjælpe Jer med at igangsætte et sundere løft af hele madudbuddet på jeres spisested. Der vil således ikke være fokus på enkeltretter, men derimod på hele jeres madudbud.

Guiden er ikke en certificeringsordning, og den vil være gratis.
 

Hvornår får I mere information?
Fødevarestyrelsen planlægger en række seminarer rundt om i landet til foråret 2017, hvor vi vil fortælle Jer meget mere om den nye guide, ligesom I løbende vil modtage nyhedsbrev herom.   
 
Alle vores nuværende kunder i Nøglehullet på Spisesteder vil automatisk modtage en invitation til vores seminarer samt vores løbende nyhedsbrev. Hvis I ikke er nuværende kunder i Nøglehullet på Spisesteder, men har interesse i den nye guide, forårets seminarer og det løbende nyhedsbrev, så kontakt os på kontakt@noeglehulletpaaspisesteder.dk.