Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Naviger op
Log på
Fødevarestyrelsen Vælg sundere Nøglehullet
Skip Navigation LinksForside » Spisesteder » Krav til et spisested
20-04-2015 13:02

Sociale medier

Tip en ven

Print siden

L�s h�jt

Mindre tekst

Større tekst

Krav til et nøglehulscertificeret spisested

Et nøglehulscertificeret spisested lever op til en række krav, som sikrer, at gæsten kan få vejledning i og tilbud om det sundere valg.

 
Krav til uddannelse af personale 
Personalet på et nøglehulscertificeret spisested skal kunne anvende principperne bag Nøglehullet og formidle det sundere valg overfor gæsten. Læs mere om krav til uddannelse her.
 
 
Krav til sortiment af nøglehulsmærkede retter
Der er et krav, at et nøglehulscertificeret spisested har minimum én nøglehulsmærket madret hver dag. Læs mere om krav til sortiment her.
 
 
Krav til dokumentation
For at sikre, at de nøglehulsmærkede retter lever op til kriterierne, skal et nøglehulscertificeret spisested kunne fremvise dokumentation for retten. Læs mere her.
 
 
Krav til formidling og markedsføring
Gæsten skal tydeligt kunne se, hvilke retter der er nøglehulsmærket og at spisestedet er certificeret til at anvende Nøglehullet. Læs mere her.
 

Få et overblik over alle krav og hvordan de skal fortolkes ved at læse bekendtgørelsen.