Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Naviger op
Log på
Fødevarestyrelsen Vælg sundere Nøglehullet
Skip Navigation LinksForside » Uddannelsesmaterialer
15-02-2016 14:51

Sociale medier

Tip en ven

Print siden

L�s h�jt

Mindre tekst

Større tekst

Uddannelsesmaterialer

Her kan du som underviser finde inspiration og materialer til uddannelse i anvendelse af Nøglehullet på spisesteder. Materialerne opdateres og tilpasses løbende.

Sekretariatet for Nøglehullet på spisesteder har udarbejdet en række undervisningsmaterialer, som støtter op om nøglehulsbekendtgørelsens kompetencekrav til spisesteder, som ønsker at anvende Nøglehullet.
 
Undervisningsmaterialerne er et tilbud til alle AMU- faglærere samt øvrige lærere og konsulenter som underviser i kurset ’Sundere retter med Nøglehulsmærke på spisesteder’.
 
Hvad består materialet af?
Materialet, som består af et idéoplæg til kursets struktur og indhold samt ni PowerPoint præsentationer med supplerende noter, kan frit downloades og bruges i undervisningen.

Materialet beskriver bl.a. baggrund og argumenter for Nøglehullet på spisesteder, samtlige krav og kriterier gennemgås og der vejledes i ernæringsmæssig sammensætning og næringsberegning af nøglehulsmærkede madretter.
 
Download materiale
Du kan downloade idéoplæg og de 9 præsentationer nedenfor. Datoen viser hvornår præsentationen senest er opdateret.
  

Idéoplæg for kursets struktur og indhold  

Flowdiagrammer over proces og udbudskrav (15.02.2016)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
9. Certificering (26.08.13)
 
 
Det markedsførings- og formidlingsmateriale, som spisestederne får adgang til i forbindelse med 'Nøglehullet på spisesteder', kan købes eller downloades på medlemssiden på www.nøglehulletpåspisesteder.dk.